خبرگزاری حوزه | بعد از پیروزی ملت ایران در سال ۵۷ علیه رژیم سابق و احساس تضعیف ایران از سوی برخی کشورهای منطقه، دسیسه هایی به مرور برای تجاوز به خاک جمهوری اسلامی ایران آغاز شد؛ و این در شرایطی بود که رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی ره بارها و بارها بر وحدت امت اسلام و اتحاد علیه رژیم صهیونیستی، دولتهای کشورهای به ظاهر اسلامی را دعوت می کردند.
این احساس ضعف در جمهوری اسلامی ایران با تحریک عوامل داخلی و خارجی نهایتا زمینه تجاوز به خاک جمهوری اسلامی ایران را فراهم آورد. وحدت ملت و بسیج نیروهای مردمی کشور نهایتا دشمن را وادار به عقب نشینی و تسلیم نمود و پس از آن در طول دهه ها رفتار مسالمت آمیزی با ایران داشتند.
اما برنامه کمین دشمن در شرایط ضعف ایران، بر قوت خود باقی بوده و هست؛ که از باب مثال می توان به سخن زیباری وزیر خارجه عراق در سال ۱۳۸۸ ه.ش( ۵ دی ۸۸) در اثنای فتنه ۸۸ اشاره نمود، که گفته بود: هنوز پرونده هایی بین ایران و عراق باز است که از جمله به اروندرود می توان اشاره نمود. این سخن در صورتی بیان می شد که کشور عراق در قطعنامه ۵۹۸ به عنوان متجاوز شناخته شده بود و هنوز از باب خسارات وارده بدهکار جمهوری اسلامی ایران بود؛ که بعد از حضور و وحدت مردم در ۹ دی ۸۸ دیگر شاهد تکرار چنین ادعایی نبودیم.
در طول سالهای بعد از دفاع مقدس ۸ ساله کشورهای به اصطلاح اسلامی منطقه حاضر بودند بخاطر قدرت آمریکا زیر بیرق کفر آمریکا بروند و حتی در سایه قدرت آمریکا با رژیم صهیونیستی صلح نمایند؛ اما حاضر نشدند که با جمهوری اسلامی ایران، متحد و هم پیمان واقعی شوند و همیشه با لباس تزویر با ایران ارتباط داشتند. علت اصلی را هم باید ائتلاف در سایه قدرت آمریکا دانست.
خوشبختانه در دو جنگ اخیر ۱۲ روزه و رمضان شمه ای از قدرت ایران بر دنیا و از جمله کشورهای منطقه عیان شد و معادلات تا حدودی تغییر کرد.
اما واقعیت این است تجربه ثابت نموده است که ائتلاف با کشورهای مسلمان منطقه جز در سایه قدرت جمهوری اسلامی ایران و خروج آمریکا از منطقه حاصل نخواهد شد؛ لازمه این امر افزایش و تثبیت قدرت جمهوری اسلامی ایران در سه بعد نظامی، اقتصادی و وحدت مردم حاصل می گردد؛ و تجربه آن در دو بعد نظامی و وحدت مردم، در سایه مدیریت رهبر معظم انقلاب اسلامی بر همگان آشکار شده است. لذا تنها چیزی که در حال حاضر می تواند بر قدرت و وحدت مردم ایران رخنه نماید، ضعف اقتصادی با سوءمدیریت دستگاه های اجرایی و نظارتی می باشد.
چنانچه در گام دوم انقلاب و در سایه مدیریت مقام معظم رهبری حضرت آیه الله مجتبی خامنه ای و با استفاده از ظرفیتهای واقعی مردمی این نقیصه مرتفع گردد، قطعا ایران به عنوان یک قدرت منطقه ای و جهانی در همه ابعاد شناخته خواهد شد و این می تواند زمینه ائتلاف امت اسلام و کشورهای منطقه را در سایه قدرت جمهوری اسلامی ایران، نیز فراهم آورد.
حسن طیب











نظر شما